До Мошен завітали справжні чемпіони

До Мошен завітали справжні чемпіони

У суботу 13 лютого Мошни вітали справжній парад чемпіонів! У рамках фізкультурно-оздоровчого заходу «Справжні Чемпіони», організованого за сприяння сільського голови Богдана Шкарбути, ПРАТ «Фрау Марта» та КУ ЧОР «ЧОЦФЗН «Спорт для всіх» до села Мошни завітали зірки Клубу змішаних єдиноборств GRIZZLY – чемпіон світу з бойового самбо, голова федерації бойового самбо в Черкаській області В\’ячеслав Василенко та чемпіон світу зі змішаних єдиноборств ММА Дональд Нджатах Нья. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській райраді.

Метою візиту чемпіонів стала пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення та залучення громадян до регулярних занять фізичною культурою та спортом.
Підтримати ініціативу «Справжніх Чемпіонів» з популяризації занять фізичною культурою і спортом приїхали начальник управління в справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський, голова Черкаської районної ради Олексій Собко, голова Черкаської районної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв, начальник відділу в справах сім\’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Сергій Бовт.

У рамках заходу відбулися показові виступи вихованців клубу Айкідо Айкікай та поєдинки за участі бійців Клубу змішаних єдиноборств GRIZZLY.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x