Керівників черкаських навчальних закладів, які збиратимуть з батьків гроші, звільнятимуть

Керівників черкаських навчальних закладів, які збиратимуть з батьків гроші, звільнятимуть

Наприкінці минулого року з міського бюджету на кожну школу було спрямовано по 50 тис грн. Цього року під час підготовки бюджету було прийнято рішення про виділення на поточне утримання закладів по 300 грн учня і 200 грн на вихованця ДНЗ. І при цьому заборонити збір коштів з батьків учнів та вихованців на утримання закладів та їхній ремонт. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Відповідно рішенням Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР виділено кошти понад 7 млн грн для шкіл, для ДНЗ понад 2 млн грн. Про це під час прес-конференції в «Новій Добі» розповіла директор департаменту Марина Бакланова. Працівниками департаменту проводиться щоденні перевірки навчальних закладів, спілкування з батьками, щоб контролювати виконання розпорядження міського голови.

Керівників навчальних закладів, які попри заборони продовжуватимуть збирати кошти, каратимуть, це будуть або ж догани, або ж звільнення. Зокрема, нещодавно стало відомо, що завідувачу навчального закладу №1 було оголошено догану.

Тому керівництво департаменту освіти закликають батьків, з яких вимагають кошти, повідомляти про випадки за телефоном: 32-33-72.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x