Віталій Коваль перевірив готовність до дій оперативної мобільної групи

Віталій Коваль перевірив готовність до дій оперативної мобільної групи

Техніка та особовий склад Жашківської районної мобільної групи до дій за призначенням готові. У цьому особисто переконався перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль, який під час робочої поїздки до району спільно з його керівником Сергієм Бойком оглянув оперативну мобільну групу з реагування на ліквідацію наслідків можливих надзвичайних ситуацій на найважливіших об’єктах інфраструктури в зимовий період. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській ОДА.

До складу мобільної групи на постійній основі входять служби цивільного захисту району, а саме: Жашківський РС УДСНС України у Черкаській області; служби охорони громадського порядку, медична, енергетична, дорожнього забезпечення, газова, торгівлі та харчування, зв’язку, будівництва та районна організація «Товариство Червоного Хреста». У цілому: 37 осіб та 17 одиниць техніки.
Віталій Коваль поспілкувався з особовим складом мобільної групи. Вони натомість демонстрували спецодяг, засоби захисту та необхідні матеріали для ліквідації ймовірних надзвичайних ситуацій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x