На Чорнобаївщині вшанували воїнів-інтернаціоналістів

На Чорнобаївщині вшанували воїнів-інтернаціоналістів

15 лютого на Чорнобаївщині вшанували ветеранів бойових дій на території інших держав.
З нагоди 27-ої річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, в Чорнобаївській райдержадміністрації відбулася зустріч, присвячена всім, хто пройшов шляхами інтернаціональних воєн, всім, хто вижив і повернувся додому, і тим, хто навіки залишився в пекельному вогні битв.
На урочистостях воїни-інтернаціоналісти отримали щирі слова подяки за виконання свого громадянського обов’язку від голови РДА Сергія Джоболди та голови районної Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Юрія Батуріна. Ветеранів бойових дій в Афганістані відзначено почесними нагородами – 124 жителя Чорнобаївського району отримали відзнаку Президента України – пам’ятну медаль „25 років виведення військ з Афганістану”.

На Чорнобаївщині вшанували воїнів-інтернаціоналістів
На Чорнобаївщині вшанували воїнів-інтернаціоналістів

Подякою Державної прикордонної служби України нагороджений Олександр Дуда. Грамотою навчального центру Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота – Володимир Чіков, Анатолій Чорненко та Олександр Дуда.
Для присутніх прозвучав душевний концерт у виконанні Олександра Лута та вихованців дитячої школи мистецтв.
Потому на Пагорбі Слави відбувся жалобний мітинг. Учасники бойових дій, представники влади і громадськості вшанували загиблих земляків хвилиною мовчання та покладанням квітів до підніжжя пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам. Низько вклонилися Олександру Татаровському з Богодухівки, Анатолію Прітченку та Віталію Дяченку з Ленінського, Володимиру Мироненку з Лукашівки, Борису Гриценку з Малої Бурімки, які загинули у бойових діях на території інших держав.
Благочинний Чорнобаївського району Протоієрей Іоанн відслужив панахиду за тими, хто відійшов у Вічність, виконуючи військовий обов’язок, а живим побажав доброго здоров’я та многая літ.

Інна ЧМИХАЛО

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x