Народна Рада проводить перше засідання (оновлено)

Народна Рада проводить перше засідання (оновлено)

Щойноутворений черкаськими майданівцями колегіальний орган, уповноважений представляти інтереси народу, провів перше засідання у будинку «Політпроствіти». Усього тут перебуває більше півтисячі черкащан. Секретарем Обласної Народної Ради обрана депутат від «Батьківщини» Наталія Старікова. Про це інформує сайт \”Про головне\”.

Також обрано лічильну комісію. Засідання Обласної Народної Ради відбувається у великій конференц-залі. Наразі розглядається питання про звернення до правоохоронних органів щодо затриманих після штурму ОДА та в результаті «зачисток» міста «Беркутом» учора. Окрім цього, на черзі питання обрання президії та виконкому Обласної Народної Ради, звернення до Президента та ВРУ про відміну «диктаторських» законів 16 січня. Черкащани гріються в приміщенні, та створюють загони самооборони для боротьби з «тітушками».

Як повідомляє у Facebook Вікторія Феофілова, до переліку рішень щойноствореної Народної Ради додалося ще й звернення до ВР щодо розформування “Беркуту”, створення комісії для неупередженого розслідування поранення Олі Галушко, визнання Олійника персоною нон-грата на Черкащині та заборона діяльность Партії Регіонів та Комуністичної партії України в області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x