Юні золотоніські каратисти пройшли атестацію на пояси у Полтаві

Юні золотоніські каратисти пройшли атестацію на пояси у Полтаві

Атестаційний семінар з кіокушин карате відбувся у Полтаві. Грандіозний захід відбувся під керівництвом заслуженого тренера України Всеволодова С. С. 5 дан. Більше 400 спортсменів з усієї країни провели 4 дні на складних, але дуже цікавих заняттях. Взяли участь у них і золотоніські каратисти. Про це «Новій Добі» повідомили у міській раді Золотоноші.

Величезна кількість прийомів і нових комбінацій, ката (формені вправи), вправи на загальну фізичну підготовку – це тільки частина того, що побачили і навчалися виконувати спортсмени. Апогеєм став іспит на пояси. Першокласники хвилювалися і знову і знову привертали увагу свого тренера до себе, що б він подивився і сказав: «правильно я роблю чи ні».

Сам іспит проходив більше семи годин. Знання та вміння виконувати техніку і ката проведення поєдинку на високому рівні, ну і звичайно ж бажання – ось основні критерії, за якими легенда карате С.С. Всеволодов проводив іспит. Найбільшою, на думку шихана (вчителя, в перекладі з японського), помилкою є небажання і зневажливе ставлення до карате.

Золотоношу представляла команда із семи осіб під проводом тренера А.М. Дробязко I дан. Загалом, команда отримала позитивну оцінку від С.С. Всеволодова, хоча до окремих спортсменів і були зауваження.

Особливо шихан зазначив техніку бою і виконання класичної техніки на вищому рівні юного золотонісця Віталія Луганського. За результатами іспиту, юнак здав на синій пояс, його земляки: Дроб\’язко Георгій, Карпич Олександр також на синій пояс. Капран Антон –на помаранчевий пояс зі смужкою. Папоян Артур, Татарчук Віталій, Чубар Віталій здали на свій перший в житті помаранчевий пояс.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x