Анатолій Бондаренко: «За останні кілька років 30 % міського бюджету вивели в тінь»

Анатолій Бондаренко: «За останні кілька років 30 % міського бюджету вивели в тінь»

Про свої перші досягнення та нововведення у боротьбі з корупцією та розкраданням грошей розповів сьогодні недавно обраний міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Зараз перевіряють усі управління та департаменти черкаської міської ради без виключення. Акти виконаних робіт, підрядні роботи, тендерні процедури та всі події, які відбувалися протягом останніх 3-4 років. Тепер основне питання довести ці всі справи до суду, – зазначив Анатолій Бондаренко.

На вулиці Різдвяній у Черкасах запустили котельню «Теплокомуненерго». Як стверджує мер, це дасть змогу зекономити протягом року близько 10 мільйонів гривень з бюджет Мовляв, раніше теплоенергію місто купувало за завищеними цінами. «Будемо вести діалог із Черкаською ТЕЦ, щоб єдиним постачальником тепла було «Теплокомуненерго», – зазначив голова міської ради.

Висловився Бондаренко також про підприємство «ЧЕЛУАШ», у приміщенні якого нещодавно правоохоронці знайшли 227 печаток різних установ.

– «ЧЕЛУАШ» – унікальне підприємство, яке тримає всі дороги у місті, не маючи ніякої для цього техніки. Якщо одне і те ж підприємство виграє усі тендери. То мають з’явитися питання.

Міський голова повідомив, що у Черкасах не мали змоги працювати крупні всеукраїнські компанії. Тому за їхньої участі в місті запланований відкритий тендер на ремонт доріг, у найпершу чергу – бульвару Шевченка.

Анатолій Бондаренко вважає, що 30 % бюджетних грошей було виведено в тінь через офшорні фірми, приватних підприємців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x