Жителя Звенигородки обікрав співмешканець

Жителя Звенигородки обікрав співмешканець

З домоволодіння чоловіка зловмисник викрав жорсткий диск, який він продав місцевому жителю. Сума завданих збитків становить 900 гривень. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся 26-річний місцевий житель. Як з’ясували правоохоронці, у потерпілого тривалий час проживав його товариш. Одного дня власник будинку пішов у справах до міста, а коли повернувся, то виявив, що з домоволодіння зник жорсткий диск на 500 гігабайт, а разом із ним і його товариш. Як пояснив потерпілий, викрадене намагався повернути сам, але місце перебування товариша йому не відоме.

Опрацьовуючи матеріали справи, правоохоронці опитали місцевих жителів та провели подворовий обхід. Від випадкових свідків працівники поліції дізнались, що одному місцевому жителю раніше судимий чоловік продав річ, про яку розпитували правоохоронці за 400 гривень. Під його опис підпадав товариш потерпілого.

Оперативні співробітники розшукали 24-річного підозрюваного та доставили до відділу поліції. Правоохоронцям чоловік розповів, що проживаючи у свого товариша, видивився, що можна викрасти. Скориставшись його відсутністю, забрав жорсткий диск та продав його місцевому жителю, гроші витратив на розваги.

Слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x