У центрі Черкас молодь закликала до добра

У центрі Черкас молодь закликала до добра

«Черкаси – місто добра», «Твори добро разом з нами», «Посміхнись», «Добро – це ти» – такими висловами закликали представники Молодіжного ресурсного центру та черкаські активісти долучитися до акції «Даруй добро» жителів нашого міста. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Більше сотні небайдужих черкащан підтримали цю добротворчу акцію, яка відбулася 17 лютого біля Будинку торгівлі з 15.00 до 17.00 години.

Небайдужа молодь спонукала людей у цей день намагатися бути добрим до всіх, безмежно і безкорисливо, не очікуючи вдячності за свою доброту. Всі бажаючі витягали зі «Скриньки добра» гарні справи, які вони можуть виконати найближчим часом: допомогти дівчині піднести важку сумку, поступитися місцем у громадському транспорті чи магазині, нагодувати голодних, проявити благодійність та частіше посміхатися і казати «дякую».

Також кожен міг залишити приємні побажання наступним добротворцям, щоб збільшити своєрідний ланцюжок добра та єдності. Волонтери допомагали стареньким підносити важкі сумки, роздавали веселі «Оголошення добра», а малечу пригощали солодощами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x