У Черкасах стартувала Студентська баскетбольна ліга України

У Черкасах стартувала Студентська баскетбольна ліга України

У Черкаському дивізіоні СБЛУ бере участь п’ять команд. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

Загалом черкаський студентський чемпіонат проходитиме у два кола. За звання кращого змагаються команди ЧНУ, ЧНУ-2, ЧДТУ, Інститут пожежної безпеки та команда Черкаського політехнічного коледжу. Днями у стінах спортзали Черкаського державного технологічного університету відіграли матчі першого туру.

Головна інтрига розгорілася у матчі двох вишів ЧНУ та ЧДТУ. Кістяк національного університету – Мірошніченко-Воєвода-Шаламов-Лунський випробовував на міць технологічний університет на чолі з Микитою Русловим. У результативному матчі баскетболісти ЧНУ здобули перемогу з рахунком 82 : 78.

У другому матчі баскетболісти другої команди ЧНУ у наполегливій боротьбі переграли Інститут пожежної безпеки – 49 : 47.

ЧНУ – ЧДТУ 82 : 78

ЧНУ: Шаламов – 20 очок; Мірошніченко – 31 очко; Тімофєєв – 11 очок; Лунський – 8 очок.

ЧДТУ: Руслов – 43 очка; Рунцо – 12 очок; Калініченко – 7 очок.

ЧНУ-2 – ЧІПБ 49 : 47.

Олександр Нагорний, головний суддя змагань:
«У чемпіонаті планували взяти участь шість команд. Втім команда Черкаського художньо-технологічного коледжу не змогла взяти участь, адже у закладі зараз проходить виробнича практика. Змагання проведемо у два коли. Чемпіонат проходить на пристойному рівні. Перші матчі проходили у напруженій боротьбі. Потрібно щоб були такі змагання. Адже після випуску зі школи не у всіх є можливість грати на професійному чи аматорському рівні. Відповідно завдяки таким турнірам студенти також долучаються до баскетболу. У наступному році плануємо долучити більше команд, щонайменше сім».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x