«Мавпи-99» виграли всі пять матчі домашнього туру Євроліги і посіли друге місце турніру!

«Мавпи-99» виграли всі пять матчі домашнього туру Євроліги і посіли друге місце турніру!

З 24-го по 26-те січня в Черкасах відбувся другий тур чемпіонату ЄЮБЛ U-15. У рамках домашнього туру «Черкаські Мавпи-99» провели п’ять матчів. Всі вони закінчилися перемогою черкаських хлопців. Вище них виявилося лише московське «ЦСКА», яке має кращу різницю м\’ячів.

Нагадаємо Тур у Черкасах – екватор Чемпіонату Європейської юнацької баскетбольної ліги. Позмагатися за першість на цьому етапі до Черкас приїхало сім команд. Серед них – «Трудові Резерви» (Москва), BC «Zubrys» (Білосток), БШ «Єкатеринбург», «Цмокі» (Мінськ), БШ «Мещерякова» (Мінськ).

На початку черкаського туру «Черкаські Мавпи-99» посідали 10-те місце у турнірній таблиці Євроліги. Тому до другого туру команда готувалася ретельно та з серйозною концентрацією. Перед початком туру головний тренер «Черкаських Мавп-99» Василь Івлєв, наголошував: Наше головне завдання на цей тур – продемонструвати свою кращу гру. Якщо ми будемо гарно грати, надійно діяти в захисті, використовувати свої можливості в нападі, забивати легкі м’ячі – то проблем із результатом не буде. Хотілося б виграти всі матчі, щоб покращити своє турнірне становище у боротьбі за фінал.

І хлопцям це вдалося!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x