У Черкасах пожежа у квартирі: загинула літня жінка

У Черкасах пожежа у квартирі: загинула літня жінка

19 лютого о 00:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в 5-поверховому житловому будинку на бульварі Шевченка. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Загорання у квартирі на третьому поверсі виявили сусіди, які одразу зателефонували за номером «101». Ще до прибуття на місце події пожежно-рятувальних підрозділів вогонь швидко поширився помешканням, знищивши двері та пошкодивши стіни і стелю квартири на загальній площі 25 кв.м., речі домашнього вжитку, а також двері сусідньої квартири та стіни під`їзду.

На ліквідацію займання оперативно прибули рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спецпризначення, які спільними зусиллями за лічені хвилини ліквідували займання. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС вдалося запобігти подальшому розповсюдженню вогню на сусідні квартири під`їзду.

Під час проведення розвідки вогнеборці виявили в одній із задимлених кімнат квартири бездиханне тіло 78-річної матері господарки.

Як з`ясувалося під час попередньої перевірки, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x