На Городищині затримали торговця амфетаміном

На Городищині затримали торговця амфетаміном

Під час обшуку в будинку 36-річного жителя одного із сіл Городищенського району правоохоронці виявили та вилучили пакунки з порошком, за ознаками схожим на амфетамін. Вилучене направлене на експертизу, триває досудове слідство. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Протиправну діяльність 36-річного жителя Городищенського району викрили працівники четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності спільно з прокуратурою та СУ ГУНП в Черкаській області. За отриманою попередньо інформацією, зловмисник організував продаж наркотичного засобу на території області і району.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили у підозрюваного пакунок з особливо небезпечною психотропною речовиною – амфетаміном. Під час обшуку його будинку було виявлено ще декілька поліетиленових пакунків з білим порошком. Як з’ясувалося, окрім продажу, зловмисник займався і виготовленням наркотичного засобу.

Як повідомив начальник четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності Роман Панасюк, вилучені речові докази направлені на експертизу. Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x