Молодик обікрав Христинівський Будинок культури

Молодик обікрав Христинівський Будинок культури

Із підвального приміщення районного клубу зловмисник викрав музичні інструменти. Викрадене майно планував збути перехожим, проте правоохоронці, що прибули за викликом, стали йому на заваді. Свої дії молодик мотивує безгрошів’ям. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До відділення поліції звернувся завідувач вищевказаного закладу. Чоловік повідомив, що у підвальному приміщенні місцевого будинку культури зірвані навісні замки та викрадені музичні інструменти.

Прибувши за викликом, працівники поліції встановили, що напередодні крадіжки у клубі здійснював музичну репетицію вокальний гурт. Того дня 29-річний житель міста Христинівки з невідомих причин прийшов до закладу та тривалий час цікавився інструментом, на якому грали учасники ансамблю. А вже наступного дня із приміщення зникли вищевказані музичні інструменти.

Підозра правоохоронців впала на зазначену особу. Хлопця знайшли за місцем проживання, де і виявили викрадені речі.

Слідчим відділенням здійснюється досудове розслідування по кримінальному провадженню відкритому за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. В разі доказу вини, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x