Під час другого штурму ОДА міліція затримала 16 осіб

Під час другого штурму ОДА міліція затримала 16 осіб

Близько 00.20 години на Соборну площу міста Черкас прибуло до 60 автомобілів та кілька сотень активістів. Невідомі в масках з битками кинулись до будівлі ОДА, трощили вікна, двері. Учасники заворушення активно використовували шумові гранати, газ, «коктейлі Молотова». До 30 осіб проникли в приміщення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міліції області.

Правоохоронці повідомляють, що під час відбиття один з автомобілів учасника масових заворушень на швидкості травмував працівника спецпідрозділу «Беркут». З важкими травмами його госпіталізовано. Також отримав травми співробітник батальйону патрульної служби. Наразі до Соснівського райвідділу міліції доставлено 16 осіб, триває перевірка.

У той же час прес-служба обласної міліції повідомляє про 12 затриманих, які причетні до вчинення вказаних кримінальних правопорушень, повідомляє прокуратура.

Вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів.

Слідчий відділ Соснівського РВ в м. Черкаси УМВС України в області зареєстрував кримінальні провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 294, ч. 2 ст. 341 КК України (масові заворушення, захоплення державних будівель).

Досудове розслідування триває, процесуальне керівництво здійснює прокуратура міста Черкаси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x