Христинівець намагався вкрасти гроші, які збирали для бійців АТО

Христинівець намагався вкрасти гроші, які збирали для бійців АТО

Шукаючи гроші на наркотики, зловмисник поцупив скриньку з грошима із приміщення магазину. Чоловіка затримано, він дає покази. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє ГУ НП у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до Христинівського відділення поліції звернулась 44-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що в магазині, де вона працює, невідома особа викрав скриньку для збору грошових коштів, які призначались бійцям АТО, в якому знаходилось близько 200 гривень.

Зі слів заявниці, ввечері до магазину зайшов чоловік, який купив собі горілки. Через декілька хвилин, поки вона відволіклась, виявила, що зі столу зникла скринька з грошима. Вибігши з приміщення, побачила чоловіка, який тікав, тримаючи у руках вищевказану річ. Отримавши від продавчині опис крадія, правоохоронці розпочали його пошуки.

Працівники поліції відшукали зловмисника та доставили у відділення поліції. 34-річний чоловік розповів, що шукав кошти на наркотики, в магазині побачив скриньку, в якій знаходились гроші, скористався моментом, поки продавчиня відволіклась, і вчинив крадіжку.

Слідчим відділенням Христинівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачення позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x