Черкаські студенти взяли участь у «шевченкіані»

Черкаські студенти взяли участь у «шевченкіані»

VI Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка провели у Черкасах. Захід відбувся в Черкаському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників ЧОР. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

У фінальному ІV його етапі взяли участь 14 студентів вишів Черкащини. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького представляли другокурсники Микола Максьома, Фатіма Рахімова, Яна Красовська та четвертокурсниця Крістіна Усова.

Роботи учасників відправлено в Київ для перевірки.

У рамках конкурсу відбулося нагородження переможців ІІІ його етапу. Це – 38 юних шевченкознавців та їхні вчителі. На урочистому концерті з цієї нагоди виступили драбівські колективи: вокальний ансамбль «Нова хвиля» районного колективу творчості та дитячий танцювальний колектив «Дивосвіт» районної школи мистецтв.

Переможців привітали ректор обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна та Валентина Коваленко ‒ голова журі обласного етапу змагань, доцент кафедри української літератури і компаративістики Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

До поздоровлень долучився і голова Драбівської районної ради Володимир Дзега. Він продекламував вірш «Чигрине, Чигрине…» Тараса Шевченка.

Переможців та їхніх учителів нагородили грамотами та цінними призами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x