Черкаські танцюристи виступлять на чемпіонаті світу в Італії

Черкаські танцюристи виступлять на чемпіонаті світу в Італії

9 «Золотих відзнак» привезли до рідного міста вихованці Народного художнього танцювального колективу «Вікторія» Позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради. Про це «Новій Добі» повідомили у Департаменті освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Юні черкасці взяли участь у щорічній церемонії нагородження кращих танцівників України «Золота відзнака» за версією АСЕТУ, що відбулася у Харкові.

Серед майже 500 номінантів на звання кращих претендували і 13 вихованців «Вікторії». За досягнення та плідну працю «Золотою зіркою» нагороджені Яремчук Дарина, Сухенко Вікторія, Кузьменко Анна, Дубінчук Євгеній, Матковська Вікторія, Могилевич Влад, Слізченко Вікторія. «Золота відзнака» – це своєрідний «Оскар» у танцювальному світі, що спонукає танцюристів до плідної праці, самовдосконалення, дає стимул для розвитку та творчості.

Талановиті танцівники також взяли участь у Чемпіонаті України із сучасного танцювального спорту (м. Харків), що є відбірковим на Чемпіонат Світу (Італія).

Фіналістами та переможцями хореографічних змагань стали Яремчук Дарина, Кузьменко Анна, Сухенко Вікторія, Матковська Вікторія, Бойко Ірина.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x