У Черкаському районі чоловік украв у сусіда електроциркулярку

У Черкаському районі чоловік украв у сусіда електроциркулярку

В одному із сіл Черкаського району раніше судимий чоловік обікрав свого сусіда. Його затримано протягом декількох годин, за вчинене йому загрожує покарання від трьох до шести років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку електроциркулярки до Черкаського відділення поліції звернувся 70-річний житель одного із сіл Черкаського району. Правоохоронці, що виїхали за викликом, з’ясували, що місцеві жителі бачили в день крадіжки в його дворі одного із сусідів. Ним виявився раніше судимий 58-річний селянин.

Поліцейські встановили, що цей же чоловік продавав по дешевій ціні електроінструмент, схожий на викрадений. Його розшукали на одній із вулиць міста та запрошено до поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, підозрюваний зізнався у вчиненому. Розповів, що потрібні були кошти на горілку, і він вирішив їх роздобути незаконним шляхом. Побачив, що сусід з дружиною поїхали з дому, переліз через паркан і з сараю, який був відчинений, вкрав електроциркулярку, яку продав за 70 гривень.

Як розповів начальник Черкаського відділення поліції Микола Худенко, речові докази вилучено. За даним фактом кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x