У Золотоноші затримали автомобільного крадія

У Золотоноші затримали автомобільного крадія

Перебуваючи напідпитку, зловмисник обікрав автомобіль, припаркований на узбіччі. З авто викрав акумуляторну батарею та магнітолу з колонками. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції від 26-річного жителя одного із сіл району надійшла заява про крадіжку. Потерпілий повідомив, що з його авто викрадено акумулятор та магнітолу з колонками. Сума завданих збитків становить близько 2 000 гривень.

Перевіряючи осіб, що раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, поліцейські помітили у одного з них акумуляторну батарею, що слугувала джерелом світла, яка збігалася за описом з викраденою. Як з’ясувалося, 47-річний підозрюваний, будучи напідпитку, повертався додому та побачив автомобіль і вирішив його обікрасти. Після чого зник з місця події на таксі.

За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x