На Драбівщині юнак украв в односельця техніку

На Драбівщині юнак украв в односельця техніку

Зірвавши замок до вхідних дверей, зловмисник зсередини приміщення викрав телевізор та монітор, які залишив для власного користування. Сума завданих збитків установлюється. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку з нежитлового домоволодіння до Драбівського відділення поліції звернувся 65-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що до свого будинку приїжджає час від часу. Цього разу, коли він навідався до будинку, то виявив зірваний замок. З приміщення викрадено телевізор та монітор. Потерпілий надав опис викрадених речей.

Правоохоронці опитали місцевих жителів та перевірили раніше судимих осіб на причетність до крадіжки. Проведеними заходами вдалося встановити, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 19-річний раніше судимий місцевий житель. За місцем проживання молодика, працівники поліції виявили викрадені речі з будинку заявника.

Слідчим відділенням Драбівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавленням волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x