Звіт роботи за минулий рік представив Молодіжний ресурсний центр

Звіт роботи за минулий рік представив Молодіжний ресурсний центр

Звіт своєї роботи за 2015 рік представила команда Молодіжного ресурсного центру 23 лютого 2016 року в Малій сесійній залі Будинку Рад. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Молодіжного ресурсного центру.

На заході були присутні народні депутати України Іван Крулько та Олег Петренко, начальник управління у справах сімї, молоді та спотру ОДА Максим Зеленський, представники громадських організацій та соціально активної молоді Черкащини.

На початку заходу, начальник управління Максим Зеленський зазначив, що публічні звіти державних організацій необхідні насамперед для того, щоб кожен з громадян знав про використання бюджетних коштів.

Директор Молодіжного центру Тетяна Артеменко представила у вигляді презентації та відео діяльність Молодіжного ресурсного центру за минулий рік, а також, підводячи підсумки роботи, зазначила, що загалом до молодіжних заходів за рік долучилося близько 9 000 осіб, було проведено 43 акції та 67 тренінгів, а також здійснено більше 300 інформаційних розсилок для молоді.

– Молодіжний ресурсний центр працює з молоддю і задля неї, тож всі наші заходи, які плануються ми обов’язково узгоджуємо з нашими активістами. Щороку ми намагаємося якомога більше розкрити творчий та особистісний потенціал молодих людей, заохочуючи їх до волонтерської діяльності, а також сприяти національно-патріотичному вихованню молоді й надалі – зазначила Тетяна Артеменко.
Почесні гості, нардепи Іван Крулько та Олег Петренко, співавтори законопроектів «Про молодь» та «Про Молодіжні ценри» розповіли основну місію створення цих законів:

– Ми прагнемо вдосконалити молодіжне законодавство та реформувати існуючі молодіжні центри, щоб стоврити нові конкурентно-спроможні, які відповідатимуть знаку якості європейського стандарту. Створення Молодіжного центру на базі міста Черкаси було б чудовою можливістю для молодих людей всебічно розвиватися і проводити більше заходів. Такий Молодіжний центр повинен мати можливість приймати гостей з інших областей України та з закордону. Законопроект «Про молодь» — це зміна філософії уявлення, якою має бути молодіжна культура» — поділився ідеями нардеп Іван Крулько.

Олег Петренко зазначив, що в законопроект «Про молодь» інтегрований блок з національно-патріотичного виховання, що є першочерговою метою Молодіжного ресурсного центру.

Наприкінці заходу, Молодіжний центр поділився планами на 2016 рік:

– Ми хочемо провести велику кількість різноманітних заходів: патріотичних акцій, мотивуючих тренінгів, цікавих тематичних флешмобів, робочих зустрічей, екологічних ініціатив, а також волонтерських таборувань. Крім того, будуть реалізовані 3 основні проекти «Кузня кадрів», «Паспорт волонтера» та «Школа громадської активності». Тож запрошуємо всіх громадських активістів та ініціативну молодь Черкащини приєднуватись до розбудови молодіжної політики в області, брати активну участь у запланованих заходах, а також пропонувати свої цікаві ідеї та творчі ініціативи – підвела підсумки очільниця МРЦ Тетяна Артеменко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x