Черкащанку судитимуть за співпрацю з терористами

Черкащанку судитимуть за співпрацю з терористами

Прокуратура Черкаської області за наслідками спеціального досудового розслідування затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно жительки Черкащини за фактом забезпечення злочинної діяльності терористичних організацій «ДНР» необхідними засобами та медичними препаратами, а також посягання на територіальну цілісність і недоторканність України. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Жінка, будучи зарахованою до одного з підрозділів терористичної організації «Донецька народна республіка», займалася розподілом матеріальної допомоги, отриманої від її учасників, та вирішувала питання щодо направлення на лікування бійців незаконних воєнізованих формувань.

Дії останньої кваліфіковано за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації), ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п\’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x