Жителька Уманщини відзначила 100-ліття

Жителька Уманщини відзначила 100-ліття

26 лютого свій столітній ювілей відзначила жителька Ятранівки Марія Німенко. У цей день Марія Макарівна приймала вітання від представників районної ради та райдержадміністрації, очільника сільської ради Сергія Потапенка, депутата районної ради Володимира Тимощенка, керівника місцевого господарства Віталія Чипіжака, громади села. Привітати довгожительку прийшли вихованці дитячого садочка та учні школи. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській райраді.

З нагоди славної дати директор територіального центру соціального обслуговування Наталія Кицик вручила ювілярці почесну грамоту та подякувала за працю на теренах Уманського району.

Все життя Марії Макарівни пройшло в Ятранівці. У рідному селі почала працювати ще з 7-річного віку в місцевому колгоспі. Її останнім місцем роботи був дитячий садочок, де працювала помічником вихователя. Загальний трудовий стаж становить понад 30 років.

Марії Німенко довелося пережити буремні лихоліття голоду та війни. Жінка має статус учасника війни.
За всі випробування доля нагородила ювілярку великою, дружньою родиною. Має 3 дітей, 5 онуків, 10 правнуків та 2 праправнуки. З великою повагою ставляться до Марії Макарівни в рідному селі. На знак шани й поваги односельчани вручили Марії Макарівні коровай та квіти, а також привітали піснею.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x