Житель Жашківщини обікрав односельчанку

Житель Жашківщини обікрав односельчанку

В одному із сіл Жашківського району 22-річний молодий чоловік обікрав свою односельчанку. Своїми діями він завдав потерпілій збитків на суму близько 2600 гривень. Зловмисника затримано, за вчинене йому загрожує покарання від трьох до шести років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Жашківського відділення поліції звернулась 29-річна жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку із сараю електромлина та 200 кілограмів зерна ячменю.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що зловмисник потрапив в підсобне приміщення шляхом пошкодження навісного замка на дверях. Від місцевих жителів правоохоронці дізналися про чоловіка, який уночі щось виносив у мішках із двору. За описом було встановлено його особу. Ним виявився 22-річний місцевий житель. Чоловіка запросили до поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, він зізнався, що потрібні були кошти на оковиту, тому вирішив обікрасти одне із домоволодінь. Пошкодив замок на дверях сараю потерпілої і на плечах переніс додому 5 мішків пшениці та електромлин. Викрадене планував продати.

Речові докази вилучено. За даним фактом Жашківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x