Учні Черкаської музичної школи отримали призові місця на всеукраїнському конкурсі «Провесінь»

Учні Черкаської музичної школи отримали призові місця на всеукраїнському конкурсі «Провесінь»

Днями у Кіровограді відбувся ХХІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс виконавців на народних інструментах «Провесінь». Юні музиканти з Черкас, Запоріжжя, Дніпропетровська, Кіровограда, Івано-Франківська, Харкова, Херсона, Миргорода, Сум, Севєродонецька, Шостки, Хмельницького, Кривого Рогу, Луцьку, Одеси, Миколаєва, Вінниці, Полтави, а також з інших обласних та районних центрів України взяли участь у музичних змаганнях. Оцінювало виступи маленьких виконавців компетентне журі, до складу якого входили провідні музиканти та викладачі Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського: професори Алексик Ю.Ю., Білоконєв М.Т., Михайленко М.П., Черказова Є.І., Федорова Л.В., доценти Заєць В.М., Білоус В.П. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській дитячій музичній школі ім. Лисенка.

Підсумки конкурсу «Провесінь» та гала-концерт переможців показав високий рівень майстерності юних виконавців. Черкаську дитячу музичну школу № 1 ім. М.В. Лисенка представляли 11 учнів, які стали лауреатами та дипломантами.

Протягом конкурсу учасники знаходилися у атмосфері доброзичливості, учні та викладачі з різних регіонів країни знайомились, спілкувались та ділились враженнями від виступів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x