На Катеринопільщині чоловік украв металу на тисячу гривень

На Катеринопільщині чоловік украв металу на тисячу гривень

На Катеринопільщині зловмисник обікрав домоволодіння своїх сусідів, аби підзаробити на оковиту. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Катеринопілського відділення поліції звернулася 33-річна жителька одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Жінка розповіла, що з її дачного домоволодіння викрадено плити пічного опалення, металевий посуд та трубу. Сума нанесених збитків становить близько 1 000 гривень.

На місце події була направлена слідчо-оперативна група. Експерти вилучили сліди взуття, що залишив зловмисник. Правоохоронці опитали можливих свідків. від яких дізнались, що днями бачили, як сусід потерпілої відвозив на металоприймальник речі, за описом схожі на викрадені. Правоохоронці навідалися до 33-річного чоловіка за місцем проживання. Спочатку підозрюваний заперечував свою причетність до крадіжки, однак залишені ним сліди вказували на протилежне.

Як з’ясувалося, крадій вночі пробрався в домоволодіння, збив замок на дверях будинку й здійснив крадіжку. Крадене продав на металобрухт аби виручити кошти на випивку.

За даним фактом Катеринопільським відділенням поліції оголошено зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення згідно частини 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x