Обираємо подарунок на 8 Березня

Обираємо подарунок на 8 Березня

Наближається найбільше жіноче свято року. До 8 Березня лишилося кілька днів, але багато хто ще й досі не знає, що подарувати. Насправді зробити це значно простіше, ніж здається на перший погляд. Варто лише знати кілька секретів жіночої душі й правил етикету.
Отже, відповідь на запитання «Що подарувати на 8 Березня?» досить проста: якомога більше уваги! Цілком зрозуміло, що увага ця має відповідати конкретній обстановці та інтересам людини, якій вона адресована. Скажімо, якщо привітати жінку з 8 Березня вам доручили як представнику певної організації, то вітання і подарунок мають бути в міру офіційними і не порушувати суспільних норм етикету. Кращим презентом від співробітників для жінки-начальниці буде подарунок із серії предметів мистецтва. Наприклад, картина, статуетка відомого майстра, які будуть говорити відвідувачам кабінету про високий статус її власниці. Малознайомим колегам заведено дарувати речі, які певною мірою полегшуватимуть їхню професійну діяльність. Більш близьких співробітників можна ризикнути порадувати чимось, що відповідає їхнім захопленням поза професійною діяльністю. Лише в тому випадку, якщо ваші стосунки з колегою можна назвати приятельськими, варто обирати подарунок із розділу косметики, парфумерії чи побутової хімії. А от предмети одягу заведено дарувати лише друзям.

Обирати подарунок для рідних людей не набагато простіше, ніж для просто знайомих чи друзів. З одного боку, ви добре знаєте, що саме потрібно найближчим людям для щастя, а з іншого – не завжди маєте змогу їм це придбати. Намагання ж відбутися якоюсь дрібничкою може лише образити.
На щастя, вищесказане не стосується мами. Для неї найкращим подарунком є просто нагода побачити і почути вас. Особливо, якщо ви живете далеко від батьків. Купіть (а ще краще – спечіть) тортика, погортайте разом із найріднішою людиною старий альбом, укотре вислухайте її розповідь про те, якою милою дитиною ви були, коли ще не вміли ходити. Якщо ж неодмінно хочете щось придбати, то нехай ця річ буде корисною і такою, щоб частенько потрапляла мамі на очі й нагадувала про вашу любов до неї.
Сестрам зазвичай дарують те, що й близьким подругам. Невеличкий сувенір, косметику, парфуми, предмети інтер’єру, прикраси – словом усе, що вам самим (або вашій дружині) подобається і викликає цікавість і захоплення.
Подарунок для бабусі зазвичай не викликає особливих труднощів. Це обов’язково має бути щось не надто дороге, але практичне і корисне. Також бабусі зрадіють усьому, що допоможе зробити їхнє життя комфортним: це можуть бути зручні домашні капці в народному стилі, або щось для покращення здоров’я, наприклад, чудодійна настоянка від усіх хвороб. Добрими помічниками у справі обдарування бабусь є дітлахи. Змайстровані на уроках праці листівочки, скриньки, прихваточки обов’язково припадуть до душі і займуть найчільніше місце в домі бабусі.

Коханим жінкам і дівчатам на 8 Березня найкраще дарувати прикраси. На жаль, можливості більшості чоловіків не завжди дозволяють їм радувати своїх найдорожчих жіночок виробами з благородних металів, оздобленими самоцвітами. Та не варто сумувати. Серед величезної кількості найрізноманітнішої біжутерії можна знайти товар для будь-якого покупця. Звісно, для цього доведеться докласти зусиль і трохи побігати по магазинах. Якщо вашій дружині пощастило мати чоловіка, який точно знає, які аромати їй подобаються, можете подарувати парфуми. А от з одягом краще не ризикувати. Єдиний спосіб справді догодити коханій із подарованим на 8 Березня одягом має починатися такими словами: «Люба, я хочу, щоб ми разом пішли в магазин і вибрали ту сукню, яка тобі сподобається!» Але пам’ятайте, що головним у цій фразі є слово «разом».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x