Черкаські дітлахи відвідали пожежну частину

Черкаські дітлахи відвідали пожежну частину

3 березня близько півсотні хлопчиків та дівчаток із дитячого садочка «Золотий ключик» завітали в гості до рятувальників 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Черкаси. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Співробітники Служби порятунку «101» провели для маленьких гостей екскурсію по пожежній частині. Вихованці дитячого садочка оглянули пожежне депо, подивилися на аварійно-рятувальну техніку, посиділи за кермом пожежних машин, уявляючи себе справжніми рятувальниками, дітлахи фотографувалися на пам’ять у автомобілях та з елементами бойового спорядження. Крім того, бійці ДСНС ознайомили гостей з пожежно-технічним озброєнням та внутрішнім життям підрозділу.

Під час екскурсії вихованці дитсадка мали змогу дізнатися чимало нової інформації як про роботу рятувальників, так і про основні правила безпеки з життєдіяльності. Також співробітники ДСНС вручили присутнім тематичні пам’ятки та листівки, які містять корисні поради вогнеборців та правила безпечної поведінки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x