Корсунському району виповнилось 93

Корсунському району виповнилось 93

7 березня виповнюється 93 роки від дня утворення Корсунь-Шевченківського району. Сьогодні в районному будинку культури відбулись урочистості з цієї нагоди. «Нова Доба» про це дізналася в Корсунь-Шевченківській РДА.

До присутніх зі словами привітання звернувся голова Корсунь-Шевченківської районної ради Валерій Заболотній, зазначивши, що Корсунська земля багата славними традиціями, уславлена величними постатями. За 93 роки становлення району його жителям є чим пишатися. Також Валерій Іванович відзначив та висловив слова вдячності кращим підприємствам району, які внесли вагомий внесок в його розвиток, прозвітував про досягнення та здобутки у всіх галузях за минулий рік та побажав усім присутнім родинного добробуту, миру та трудових звершень на благо рідного району. Долучився до привітань також міський голова Олександр Гайдай.

Під час урочистостей відбулось нагородження переможців у номінаціях на кращу селищну та сільську ради та в культурно-мистецькій галузі. По закінченні урочистої частини присутні на заході отримали в подарунок святковий концерт від аматорських колективів району.

Корсунському району виповнилось 93

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x