ЧНУ та Перша міська гімназія підписали угоду про співпрацю

ЧНУ та Перша міська гімназія підписали угоду про співпрацю

2 березня до Першої міської гімназії завітала делегація співробітників Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. До складу делегації ввійшли: перший проректор університету, кандидат історичних наук, професор Мойсієнко В. М.; директор Навчально-наукового інституту іноземних мов, кандидат філологічних наук, доцент Швидка Л. В. та директор навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва, доктор педагогічних наук, професор Десятов Т. М. Гостей зустрічали директор гімназії С. І. Саєнко, заступники директора, група вчителів і гімназистів. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Цікаво, що майже всі заступники директора і присутні вчителі закінчили цей вуз. Із 23 учителів англійської мови гімназії, 20 осіб є його випускниками, серед них 3 заслужених учителі України.

Під час зустрічі сторони домовилися про спільну діяльність у сфері освіти Найбільше уваги приділялося вивченню іноземних мов на сучасному етапі інтеграції України у багатомовну європейську спільноту та важливості творчої співпраці між вчителями іноземних мов гімназії та викладачами ННІІМ.

Прозвучали конкретні пропозиції, які мають бути внесені в угоду про співпрацю, стосовно проведення щорічних спільних засідань методичного об’єднання вчителів іноземних мов гімназії та кафедр ННІІМ; залучення викладачів університету до рецензування, підготовки матеріалів до публікації у педагогічній пресі узагальнення перспективного педагогічного досвіду; організацію роботи з використанням сучасних педагогічних технологій літніх мовних таборів на базі гімназії; участь викладачів університету в організації практичних занять з гімназистами, учасниками IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з іноземних мов та III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН; проведення спільних позакласних заходів іноземними мовами тощо.
По закінченню зустрічі угоду підписали Мойсієнко В. М. та Саєнко С. І. та домовилися розпочати спільну роботу над програмою дій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x