Міський голова Черкас привітав жінок зі святом

Міський голова Черкас привітав жінок зі святом

Сьогодні в Будинку культури ім. Івана Кулика чоловічий колектив міської ради привітав жінок бюджетної сфери з Міжнародним днем 8 Березня. Теплі слова вітань пролунали від міського голови Анатолія Бондаренка, який від імені всього чоловічого колективу побажав миру, злагоди та любові всім жінкам, наголосивши:
– Більшість нашого колективу – жінки, і ми не дали б такого результату, якби не було тендітного і в той же час надійного вашого плеча, – сказав Анатолій Васильович.

Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.
А ще цього дня Грамотами виконавчого комітету черкаської міської ради за багаторічну і бездоганну службу у бюджетній системі міста, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня 8 Березня та Подяками міського голови за особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю, високий професіоналізм відзначено працівниць бюджетної сфери. Серед відзначених були і представники Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради: Наталя Чуднівець, Інна Косенкова та Надія Євчак.

А музичні вітання подарували творчі чоловіки міського Будинку культури ім. І. Кулика – вокальний гурт «Орфей».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x