Смілянські студенти взяли участь в акції «Пиріжки для бійців»

Смілянські студенти взяли участь в акції «Пиріжки для бійців»

Креативність та професіоналізм проявили студенти однієї з наймолодших спеціальностей коледжу – «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Про це «Новій Добі» повідомили у прес-центрі
Смілянського коледжу харчових технологій

Допомога студентів четвертого курсу цієї спеціальності, зокрема Макаренко Ірини, Деменчук Вікторії, Копиці Антоніни та Педоренко Олени (група ВХК12), була особливою та відповідальною, адже це був своєрідний іспит на їх професійну підготовку. Під керівництвом викладачів-предметників Заславної Валентини Олександрівни, Глухової Надії Володимирівни, Дем\’яненко Ольги Володимирівни та Соколан Марини Сергіївни дівчата та юнаки (а на цій спеціальності навчаються і хлопці, майбутні керівники підприємств харчової промисловості), відтворюючи технологічний процес від самого початку, випікали пиріжки для бійців АТО.

Маючи в навчальному закладі потужну матеріальну базу, власними силами викладачі зі студентами виготовили 250 шт. смачної здоби з різною начинкою. А оцінку їхнім виробам ставитимуть не викладачі, а бійці на передових позиціях.

До акції «Пиріжки для бійців» долучилися і викладачі коледжу та працівники їдальні. Більше семи сотень пиріжків цього разу «помандрували» на передову. А продуктами забезпечили волонтери та студенти, які зібрали необхідні кошти.

Окрім пиріжків, на схід відправили також консервацію, каву, чай, згущене молоко, печиво та інші смаколики. Вже обов\’язковим атрибутом волонтерської передачі стало і смілянське сало.

Цього разу також передали й прапор, який кілька тижнів майорітиме на передовій, підтримуючи бойовий дух захисників, а потім, повернувшись з чергової волонтерської поїздки, займе чільне місце в музеї коледжу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x