Черкаси взяли в облогу спецпризначенці

Черкаси взяли в облогу спецпризначенці

Черкаси взяли в облогу спецпризначенці. Упродовж усіх вихідних містяни бачили, як сюди автобусами звозили чи то «беркутівців», чи то тітушок у супроводі міліцейських машин. А по вечорах бійці, імовірно, з Луганська, відловлювали по місту всіх, хто збирався у групи більше 3-4 осіб. Вантажили їх в автозаки та вивозили до райвідділів. Очевидці розказують, що декого били просто на вулицях.

Житель м. Черкаси: «Просто так остановили. Ми гуляли с братом. А остановили, потому что у брата маска на лице, чтоб лицо не мерзло».
Правоохоронець: «Я забороняю вам мене знімати».

Оператор: «Представтесь, пожалуйста».

Отець Юліан Шеремет, настоятель парафії Покрови Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької Церкви в м. Черкаси: «Я сів в машину і поїхав до Соснівського райвідділу. І вже міліціонери мені підтвердили, що затримували всіх і вся без причини. Більшість кажуть, що це луганський «Беркут». Людей жорстоко били одразу при затриманні. Був випадок, коли чоловік із сином пішли по хліб. Їх затримали та побили».

Тільки в ніч на неділю до Третьої міської лікарні звернулися 6 юнаків із легкими тілесними ушкодженнями. Коментувати це ніхто із правоохоронців не взявся. Точна кількість постраждалих за вихідні невідома. Про зниклих безвісти теж поки що немає офіційної інформації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x