У Черкасах ліквідували цех із виготовлення фальсифікованого алкоголю

У Черкасах ліквідували цех із виготовлення фальсифікованого алкоголю

Підпільний цех він обладнав за місцем свого проживання, де і виготовляв водно-спиртову суміш. Зловмисника затримано, спиртову речовину вилучено і направлено на експертизу. Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ НП в Черкаській області.

Під час реалізації оперативної інформації про незаконний обіг фальсифікованого алкоголю, працівники Управління захисту економіки в Черкаській області спільно з активістами однієї з громадських організацій, в одному із районів міста Черкаси затримали чоловіка, який займався збутом спиртових сумішей.

Незаконний бізнес 55-річний житель одного із сіл району облаштував у себе вдома, де й виготовляв водно-спиртову суміш, яку в подальшому реалізовував на території області. Під час санкціонованого обшуку у домоволодінні чоловіка правоохоронці вилучили близько 1 тонни спирту та близько 180 літрів водно-спиртової суміші.
Всі речові докази по справі вилучені, призначено низку відповідних експертиз. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x