Юні черкасці отримали дипломи БізнесШколи

Юні черкасці отримали дипломи БізнесШколи

Нещодавно юні черкасці отримали дипломи про закінчення банківської БізнесШколи. Отриманий диплом засвідчив, що всі учні БізнесШколи ЮніорБанку отримали теоретичні знання по наданню банківських послуг і раціональному використанню особистих фінансів. Про те що ПриватБанк постійно навчає молодь фінансовій грамотності, «Нова Доба» вже писала.

Юні черкасці отримали дипломи БізнесШколи

– Кожний випускник БізнесШколи порадував мене результатом свого навчання, – розповідає Андрій Вовченко, керівник напрямку Агентська мережа Черкаської філії ПриватБанку, – всі вони досягли не аби-яких успіхів в навчанні й стали значно обізнаниміши у фінансовому аспекті.

Чимале задоволення випускникам БізнесШколи принесла командна гра у боулінг в одному з розважальних центрів міста Черкаси. Кожен випускник БізнесШколи звернувся до свої наступників з побажаннями та порадами. Адже вже з 24 січня розпочинаються заняття нового навчального року майбутніх Юніорів.

– Я бажаю нашим наступникам не боятись мріяти, – говорить Володимир Зозуля 17 гімнації м. Черкаси. – Не бійтеся йти до своєї мети, будьте впевненими в собі. Тепер я впевнений, що моя мрія стане реальністю, бо лише від нас залежить здійснення наших мрій.

Юних черкасців чекають тренери у головному офісі ПриватБанку за адресою: вул.Б. Вишневецького, 40, БізнесШкола міста Сміла чекає своїх учнів за адресою: вул. Тельмана, 9, юні банкіри Умані зможуть звертатись до центрального відділення міста за адресов: вул. Леніна, 1, де на них чекаю тренери БізнесШколи.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об\’єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x