Золотоніський лісгосп нагородив найкращих працівників

Золотоніський лісгосп нагородив найкращих працівників

Підсумки трудового суперництва 2015 року підбив Золотоніський лісгосп. Кращим лісництвом було визнано Ліплявське (лісничий Олександр Чаруха). На другому місці – Вільхівське лісництво (Андрій Собченко), а третє посіло Прохорівське (лісничий Олег Дем’яненко). Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Кращих визначали за рядом критеріїв, що стосуються стану лісових культур, проведення рубок догляду, охорони і захисту лісу, культури виробництва, економічних показників тощо.

– У змаганні завжди цікавіше працювати. Це гарний стимул у тому випадку, якщо десь трішечки недотягуєш, недопрацьовуєш. Це той зримий результат роботи. Хоча, звісно, лісівники працюють не для перемоги в суперництві. Але такі рейтинги стимулюють активність і розвиток, а спільне свято об’єднує і зміцнює колектив, – відзначив директор ДП «Золотоніське лісове господарство» Микола Бас.

У рамках суперництва визначили і кращих працівників. Ліплявське лісництво і тут не залишилося без нагород, адже в цьому підрозділі працює кращий майстер лісу Микола Голуб. Серед майстрів лісозаготівель найбільш вправним виявився Олександр Старченко. Найкращим трактористом за підсумками 2015 року став Микола Пожилов, що працює у Вільхівському лісництві. А серед водіїв відзначили Олександра Маська із Прохорівського лісництва.

–Приємно отримувати за свою роботу не лише зарплату, а й визнання, усвідомлення того, що твою працю цінують. Особливо, якщо вкладаєш у неї душу, – зізнався кращий лісничий Олекандр Чаруха.

Лісгосп привітав переможців трудового суперництва не лише грамотами й дипломами, а й преміями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x