Черкаські рятувальники відзначили патрульних, які загасили пожежу

Черкаські рятувальники відзначили патрульних, які загасили пожежу

12 березня співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області завітали до Головного управління національної поліції.
Метою візиту рятувальників було відзначити трьох патрульних, які напередодні, перебуваючи на патрулюванні, загасили пожежу в житловому будинку у середмісті Черкас. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні ДСНС України в Черкаській області.

Вручаючи поліцейським подяки, начальник Черкаського міськрайонного відділу Управління Андрій Хижняк щиро подякував заступнику командира першої роти Ганні Голик і рядовим патрульним Дмитру Піскорському та Олегу Немировському за небайдужість, сміливість та оперативність.

Подія сталася 6 березня. Під час патрулювання поліцейські помітили, як у житловому будинку на перехресті вулиці Івана Франка та бульвару Шевченка сталося загорання домашніх речей.

Не гаючи час, патрульні повідомили про загорання до Служби порятунку 101, і, у пошуках можливих потерпілих, вибили двері і потрапили до палаючого помешкання. Пересвідчившись, що всередині людей немає, поліцейські за допомогою вогнегасників, якими було укомплектовано патрульний автомобіль, почали боротьбу з вогнем.

Остаточно пожежу було ліквідовано пожежно-рятувальним підрозділом, який за викликом поліцейських прибув на місце події.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x