На Корсунщині обікрали дачу киянина

На Корсунщині обікрали дачу киянина

Раніше судимий чоловік обікрав дачний будинок в Корсунь-Шевченківському районі. Особу зловмисника встановили протягом доби, викрадене повернуто господарю. Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ НП в Черкаській області.

Із повідомлення про крадіжку до Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернувся 52-річний житель Києва. Чоловік розповів поліцейським, що в одному із сіл району має дачний будинок. До нього зателефонували сусіди по дачі і повідомили, що в будинку розбите вікно. Коли він приїхав, то виявив, що окрім пошкодженого вікна з приміщення зникли телевізор, пилосос та бензопила.

Слідчо-оперативна група, що виїхала за викликом, вилучила залишені зловмисником сліди та опитала можливих свідків. Від них поліцейські дізналися, що місцевий житель пропонує селянам придбати у нього речі, схожі за описом на викрадені. Ним виявився раніше судимий 35-річний місцевий житель. Його відвідали за місцем проживання, де правоохоронці вилучили викрадені речі. Зловмисника доставили до поліції, з його слів стало відомо, що він не працює і в такий спосіб заробляє на прожиття.

Речові докази вилучено. За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x