Близько 200 будинків у Черкасах опинились без холодної води

Близько 200 будинків у Черкасах опинились без холодної води

Між вулицею Крилова та провулком Молдавський, що у Черкасах, трапився порив водогону з холодною водою. В результаті цієї аварійної ситуації без холодної води лишилось близько двохсот приватних домоволодінь, які отримували водопостачання від цієї мережі.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міської ради.

За словами першого заступника директора департаменту-начальника відділу житлово-комунального господарства департаменту ЖКГ Черкаської міської ради Алли Грохольської, зараз на місці пориву працюють бригади КП «Черкасиводоканал», які здійснюють розкопку верхнього шару ґрунту, аби дістатись до аварійної ділянки.

– Роботи ускладнюються несприятливими погодними умовами. Адже сьогодні практично постійно хурделить, низька температура повітря. До того ж комунальникам доводиться фактично довбати мерзлу землю, аби дістатись місця пориву. Проте, незважаючи на всі ці негаразди, роботи тривають, аби в максимально короткі терміни ліквідувати аварійну ситуацію та налагодити подачу холодного водопостачання до осель містян, – повідомила Алла Олександрівна.

А також звернулась з проханням до мешканців приватних домоволодінь, які тимчасово опинились без холодної води, з розумінням поставитись до ситуації, що виникла через зношеність мереж, яким вже понад півстоліття.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x