Новий життєвий старт магістрів Уманського НУС

Новий життєвий старт магістрів Уманського НУС

У сучасному динамічному та прогресивному світі, коли реформи усіх сфер і галузей діяльності вимагають високого рівня освіти фахівців, Уманський національний університет садівництва завжди знаходиться на гребені хвилі освітніх послуг. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УНУС.

Доказом цього став об’єднаний загальноуніверситетський випуск магістрів з цілого ряду актуальних для сучасної України та зарубіжжя природничих та економічних спеціальностей:
– Агрономія;
– Агроінженерія;
– Екологія;
– Геодезія та землеустрій;
– Готельно-ресторанна справа;
– Екологія;
– Економіка;
– Захист і карантин рослин;
– Лісове господарство;
– Маркетинг;
– Менеджмент;
– Облік і оподаткування;
– Підприємництво, торгівля та біржова діяльність;
– Садівництво та виноградарство;
– Садово-паркове господарство;
– Технології захисту навколишнього середовища;
– Туризм;
– Харчові технології,
– Фінанси, банківська справа та страхування.

Понад дві сотні талановитих, обдарованих, ерудованих студентів отримали дипломи найвищого освітньо-кваліфікаційного рівня – «магістр». І нині саме цей документ засвідчує не лише високий рівень професійної освіти випускників і можливість працевлаштування у найкращих виробничих компаніях, а й їх подальшу перспективу реалізувати науковий потенціал, продовживши навчання в аспірантурі, або отримати професійні навички викладача навчального закладу І-ІІІ рівнів акредитації (коледжі, технікуми тощо).

Новий життєвий старт магістрів Уманського НУС

Стати магістром не так уже й просто, однак для свідомої, прагнучої успіху особистості – зовсім і не складно. Для цього достатньо лише добре навчатися протягом перших чотирьох років навчання та, отримавши диплом омріяної спеціальності за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», пройти конкурс для зарахування на навчання за рівнем «магістр».
Магістри Уманського НУС зрозуміли правильність власного вибору освітньо-кваліфікаційного напряму ще під час навчання: пропозиції працевлаштування почали надходити до них чи не з перших днів навчання, а по його завершенні більшість випускників уже реалізовували на практиці набуті в університеті знання.

Можливо, саме тому цей випуск був особливо урочистим і, водночас, трішки драматичним. Адже він став вагомим, усвідомленим кроком у доросле життя без товариської підтримки викладачів і наставників УНУС, які завжди радо допомагають своїм студентам мудрою порадою чи власним практичним досвідом.
У цей день випускники почули не лише слова привітань і побажань успіхів від ректора Уманського НУС Олени Непочатенко та деканів факультетів, а й настановчі посили від батьків, які також уклінно дякували професорсько-викладацькому колективу за чуйність, професіоналізм, терпіння та професійність у вихованні та навчанні їхніх дітей.

І були квіти – символ вдячності, і сльози – знак радості та, водночас, втрати, і обійми – дружні та міцні.
І злетіли увись під радісні вигуки вчорашніх студентів конфедератки, адже всі добре знають, що кожний фініш – це, по суті, старт!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x