У Черкасах закрили незаконний гральний заклад

У Черкасах закрили незаконний гральний заклад

Заклад діяв під виглядом комп’ютерного клубу. З даного приміщення правоохоронці вилучили 10 комплектів грального обладнання та апаратуру для доступу до мережі Інтернет. Про це «Новій Добі» повідомляє ГУ НП у Черкаській області.

Під час проведення досудового розслідування співробітники Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України виявили гральний заклад, який розташувався у місті Черкаси. Власник маскував його під комп’ютерний клуб.

Гральний заклад представляв з себе інтерактивний клуб, де гравцям надавали послуги доступу до азартних ігор через мережу Інтернет за допомогою встановлених на комп’ютерній техніці симуляторів гральних автоматів. Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 10 одиниць комп’ютерної техніки, обладнання для доступу до мережі Інтернет, платіжний термінал, камеру відеоспостереження.

За фактом діяльності грального закладу відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 2032 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 тисяч до 680 тисяч гривень) з конфіскацією грального обладнання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x