Черкаські рятувальники отримали чергову партію нового бойового одягу

Черкаські рятувальники отримали чергову партію нового бойового одягу

20 комплектів сучасного бойового одягу німецького виробництва передав особовому складу підрозділу аварійно-рятувального загону спеціального призначення перший заступник начальника Управління ДСНС Сергій Озеран. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС у Черкаській області.

15 березня рятувальники отримали пожежні каски, взуття та бойовий одяг європейського зразка, які забезпечують високий рівень індивідуального захисту рятувальника під час роботи на місці надзвичайної ситуації.

Варто зазначити, що це вже не перша допомога рятувальникам від німецьких колег. Завдяки активній співпраці із Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ, сьогодні пожежно-рятувальні служба Черкащини має змогу отримувати сучасне обладнання та спорядження.

Новітні моделі дозволяють рятувальникам не лише більш професійно і впевнено ліквідовувати надзвичайні події та ситуації, а й упродовж тривалого терміну працювати в агресивному середовищі з мінімальним ризиком для життя.

Виступаючи перед особовим складом, Сергій Озеран відзначив важливість цієї події, адже, враховуючи складну ситуацію в країні, така гуманітарна допомога вкрай необхідна. – А та співпраця, що існує на сьогодні між ДСНС України та німецькими колегами, дозволить рятувальникам більш ефективно виконувати завдання, не наражаючись на небезпеку та рятувати людські життя, – підкреслив Сергій Анатолійович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x