Черкаська спортивна школа потрапила до п’ятірки кращих

Черкаська спортивна школа потрапила до п’ятірки кращих

До п’ятірки найкращих шкіл України потрапила комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2 Черкаської міської ради.

Вона протягом останніх років традиційно займає провідні позиції у Всеукраїнському рейтингу. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні у справах сім’ї, молоді і спорту облдержадміністрації.

Цьогоріч спортивна школа посіла п’яте місце, поступившись лише обласній СДЮСШОР Кіровоградської обласної ради, міській ДЮСШ Комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради, ДЮСШ з академічного веслування «Славутич» Об’єднання профспілок, організацій профспілок у Києві «Київська міська рада профспілок» та ДЮСШ №2 Рівненської міської ради. Загалом за результатами спортивного 2015 року КДЮСШ №2 Черкаської міської ради набрала 5860,0 очок.

Спортивну школу очолює Ірина Дудник. За її каденції спортивна школа досягла вагомих успіхів. Школа культивує олімпійські види спорту та має чудові спортивні традиції. Чи не найбільшим досягненням КДЮСШ №2 є учасники Ігор Олімпіади та нинішній вихованець Сергій Куліш, який здобув для Черкащини ліцензію на ХХХІ Олімпійські ігри у Ріо (Бразилія).
В управлінні зауважують, що підсумки роботи спортивних шкіл України Міністерство молоді та спорту підводить щорічно. Рейтинг визначають згідно «Положення про рейтинг з олімпійських видів спорту в Україні», який і установлює умови та порядок нарахування залікових балів для визначення переможця.

Довідка:
У комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі № 2 Черкаської міської ради представлені такі види спорту: стрільба кульова; велоспорт; фехтування; триатлон; стрільба з лука; плавання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x