У Чорнобаї у пенсіонера на вулиці вкрали мобільний

У Чорнобаї у пенсіонера на вулиці вкрали мобільний

На одній із вулиць селища Чорнобай зловмисник вихопив з рук потерпілого мобільний телефон та втік. Підозрюваного затримали, його дії кваліфіковані слідчим за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомляє ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського відділення поліції звернувся 60-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що півгодини тому його пограбував невідомий чоловік. Заявник надав опис підозрюваного та сказав, що він вихопив з рук телефон, сів на свій велосипед та втік з місця події.

На одній із вулиць міста працівники поліції побачили чоловіка, схожого за описом на крадія. Зупинивши його, правоохоронці побачили у нього в руці мобільний телефон, схожий за описом на мобільний заявника. Походження телефона чоловік пояснити не зміг, його запросили у відділення поліції. У кабінеті слідчого 32-річний чоловік розповів, що побачив на вулиці незнайомого, який тримав у руці телефон. Скориставшись його неуважністю, вихопив мобільний та втік.

За даним фактом слідчим відділенням Чорнобаївського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x