Відтепер у Золотоніській лікарні можна зареєструвати новонароженого

Відтепер у Золотоніській лікарні можна зареєструвати новонароженого

У Золотоніській Центральній районній лікарні запроваджено новий сервіс. Задля спрощення доступу громадян до державної реєстрації народження дитини прямо у медичному закладі віднині передбачено видачу свідоцтв про народження. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Золотоноша».

З вівторка до суботи з 14 до 15 години працівниками відділу державної реєстрації актів цивільного стану здійснюватиметься виїзний прийом громадян. Отримати свідоцтва про народження новоспечені батьки матимуть змогу наступного дня після надання необхідних документів.

Державна реєстрація народження проводиться безкоштовно за письмовою або усною заявою батьків чи одного з них за місцем її народження або за місцем проживання батьків. Разом із заявою про державну реєстрацію до пакету документів слід долучити медичне свідоцтво про народження (видається закладом охорони здоров’я, де приймаються пологи), паспорти або паспортні документи, що засвідчують особи батьків (чи одного з них), або ж заявника (у разі, якщо реєстрація проводиться не батьками), документ, який є підставою для внесення відомостей про батька дитини (свідоцтво про шлюб, заява матері, спільна заява матері та батька дитини).

Більш детальніше дізнатись про виїзний прийом на базі лікарні фахівці міськрайонного управління юстиції пропонують за телефоном 5-50-52.

Крім того, як і зазвичай, заяву про державну реєстрацію дитини можливо подати і безпосередньо до відділу державної реєстрації актів цивільного стану, що знаходиться на вулиці Гагаріна в будинку 3-а. Здійснити подібний візит слід протягом місяця з дня народження малюка

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x