Старобабанівська колонія пройшла комісійну перевірку

Старобабанівська колонія пройшла комісійну перевірку

15 березня виконуючий обов’язки начальника управління ДПтС України в Черкаській області Роман Дуфін разом з комісією з числа співробітників управління здійснив перевірку діяльності та комплексний прийом засуджених з особистих питань у Старобабанівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області (№ 92). Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДПтС України у Черкаській області.

У рамках перевірки було здійснено обхід території установи, огляд приміщень та виробничих об’єктів. Комісією управління перевірено всі аспекти оперативно-службової та фінансово-господарської діяльності.

Далі був здійснений прийом засуджених з особистих питань. На прийом звернулося 6 осіб з числа засуджених. Одне з основних питання з яким вони зверталися до керівництва управління та установи було застосування до них Закону України «Про внесення зміни до Кримінального кодексу України щодо удосконалення порядку зарахування судом строку попереднього ув’язнення у строк покарання». На всі запитання засуджені отримали вичерпні відповіді та консультації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x