На Золотоніщині обрали найкращого читача

На Золотоніщині обрали найкращого читача

У рамках фестивалю дитячого читання «Книгоманія-2016р.» 15 березня в Золотоніській районній бібліотеці для дітей пройшов районний етап конкурсу. Кожен рік юні любителі книги і читання із шкіл Золотоніщини мають можливість помірятись своїми знаннями та ерудицією на районному конкурсі «Кращий читач».

До конкурсу готуються всі дуже відповідально – учасники згадують всі прочитані за рік цікаві книги і вибирають ту, яка найкраще запам’яталася і була такою цікавою, що про неї хочеться розповісти і порекомендувати прочитати її іншим школярам, педагоги та бібліотекарі сільських бібліотек-філіалів допомагають читачам змістовно заповнити читацький щоденник і підготувати оригінальний виступ-презентацію улюбленої книги, а організатори шукають креативні запитання для конкурсної програми і готують її так, щоб учасникам було цікаво шукати відповіді і після конкурсу вони збагатилися новими знання. Учасники конкурсу відзначають, що з кожним роком він проходить все цікавіше. Діти на першому етапі у своїх сільських бібліотеках у наполегливій боротьбі здобувають право приймати участь у районному конкурсі і чекають з нетерпінням можливості позмагатися з однолітками з інших сіл.

Учасниками цьогорічного конкурсу були учні 12 сільських шкіл. Упевнену перемогу серед шестикласників по результатах всіх етапів конкурсу здобула Кобець Аня. Вона лідирувала з великим відривом у балах від своїх однолітків. Драматичним було виборювання першого місця у семикласників, два учасники – Бакало Денис із Коробівки та Денисенко Віталій із Софіївки набрали однакову кількість балів. І тільки після батла та правильних відповідей не на одне запитання визначився переможець, ним став Бакало Денис.

Директор Золотоніської ЦБС Галина Безкровна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x