На Корсунь-Шевченківщині пенсіонер підступно вбив співмешканця своєї доньки

На Корсунь-Шевченківщині пенсіонер підступно вбив співмешканця своєї доньки

Тіло чоловіка зловмисник закопав на території закинутого домоволодіння. За вчинене зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомляє ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Корсунь-Шевченківського відділення поліції надійшла інформація від місцевої жительки про те, що зник її 36-річний син. За її словами він не з’являється додому близько 20 днів.

Поліцейські з’ясували, що чоловіка бачили в одному із сіл району, де проживала його знайома. Працівники поліції завітали до неї за місцем проживання. 36-річна жінка, спілкуючись із працівниками поліції, намагалася переконати їх, що взагалі не знає, про кого йде мова. Але зрозумівши, що ввести в оману їх не вдається, зізналася, що чоловіка вже немає в живих. Як з’ясувалося, його задушив її вітчим, після спільного розпиття алкогольних напоїв.

Поліцейські відшукали вбивцю. Ним виявився 62-річний місцевий житель. Чоловік не заперечував свою причетність до злочину. Розповів, що постійно отримував скарги від дочки стосовно поведінки її співмешканця. Тож позбутися проблеми пенсіонер вирішив, убивши чоловіка. Коли потерпілий заснув, убивця задушив його мотузкою. Тіло замотав у покривало, за допомогою тачки перевіз його на територію закинутого домоволодіння, де закопав.

За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вбивці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п\’ятнадцяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x