На Жашківщині обікрали 76-річну жінку

На Жашківщині обікрали 76-річну жінку

Раніше судимий чоловік вкрав у пенсіонерки металевий візок. Зловмисника затримали, він дає покази. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Жашківського відділення поліції звернулась 76-річна мешканка одного із сіл району та повідомила про крадіжку металевого візка.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка, опитуючи пенсіонерку, дізналася, що візочок викрадений із подвір’я її домоволодіння в нічний час. Від місцевих жителів поліцейські дізналися, що місцевий чоловік ходив селом і продавав річ, схожу на викрадену.

Підозрюваним виявився раніше судимий 56-річний селянин, що веде антигромадський спосіб життя. Його було запрошено до поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, підозрюваний зізнався у вчиненому. Розповів, що хотів випити, тому викрадену річ продав за пляшку спиртного.

За даним фактом Жашківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x